LES INCREÏBLES HISTÒRIES DEL DR. KLÜPPER

El passat 21 de març de 2021, al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal, prop d’una vintena de persones van poder gaudir d’aquesta obra de teatre per a tots els públics, amb l’actor Pep Cruz.

Abans de començar la funció, per part de la junta directiva del Casal, es llegí aquesta declaració: “Mitjançant els companys i companyes de la junta us vull adreçar unes paraules, que haurien estat presencials, si no fos per la convalescència de la meva intervenció quirúrgica de despreniment de retina.

En l’actual context i d’acord amb les mesures que ha anat aplicant la Generalitat de Catalunya, hem volgut oferir una programació estable i regular. Sabem que la cultura és segura i esperem que els espectacles que us oferim siguin del vostre gust, encara que sempre és difícil encertar els gustos de tothom.

Sabem que el Casal és casa vostra i així volem que ho sigui, i així volem que us hi sentiu. No és una sala plena de comoditats, però sabem que sempre serà “el nostre Casal”.

L’any passat s’esqueien els 50 anys de la fundació de l’entitat, tot i que la primera pedra i la inauguració van ser posteriors. Tant aviat com ens sigui possible ho celebrarem tal i com havíem previst des de la junta actual per a l’octubre de l’any passat. I tant aviat com ens sigui possible convocarem l’assemblea anual de socis per explicar-vos tot el que hem fet i tot el que tenim previst fer en el futur.

Ara només em resta donar-vos a tots i cadascú de vosaltres una forta i cordial abraçada que al ser virtual, sí que està permesa. Repeteixo, una abraçada per vosaltres i, ara, a gaudir d’aquest nou espectacle amb en Pep Cruz.

Les increïbles històries del Doctor Klüpper, són una proposta de contes per a públic familiar que sorgeix de l’experiència d’ anteriors espectacles de la companyia com “Un llençol d’estels”, “Per terra de dracs” o “El món de la Irene”. Ofereix a un públic de carrer, fires o teatres, els contes i històries que s’explicaven en aquelles produccions però en petit format. Pretén captivar l’atenció i l’ interès d’ un públic que no queda ajustat dins un paràmetre d’edat determinat, ja que la riquesa que ofereix en el seu ampli contingut permet viure i experimentar l’espectacle de diferents punts de vista. Una proposta on es transmet la senzillesa però al mateix temps una gran varietat artística a través de la narració, l’objecte , la il·lustració, els contes i les llegendes i alguna cançó que altra…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *