28a entrega dels premis “Ateneus” 2017

La Pedrera de Barcelona ha acollit aquest dimarts, 12 de desembre, el lliurament dels Premis Ateneus 2017. En la seva vint-i-vuitena edició, el certamen impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) ha donat visibilitat al moviment associatiu cultural català en una nit de gala.

Premis Ateneus 2017_recurs (9)

 

Els guardons reconeixen la tasca duta a terme per les entitats i associacions de Catalunya al llarg de l’any en sis categories diferents.

En total, 15 entitats federades han estat reconegudes per la seva tasca en l’àmbit cultural i comunitari del país. Amb 67 candidatures presentades en l’edició present, les iniciatives guanyadores del primer premi han estat: La nova web de La Cate, del Patronat de la Catequística de Figueres, amb el Premi a la Comunicació Associativa; Refugis, de la Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca de Sentmenat, amb el Premi a la Creativitat Artística; Espectacles amb intèrpret de llengua de sords, de Lluïsos d’Horta de Barcelona, amb el Premi a la Capacitat d’Innovació; Colla Castellera de Madrid, del Cercle Català de Madrid, amb el Premi al Foment de la Participació; Colònies “Cantarelles d’estiu”, de la Fundació Orfeó Lleidatà, amb el Premi Jove, Proposa!; Universitat Popular de Caldes de Montbui, del Centre, Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes, amb el Premi al Treball en Xarxa.

 

Més informació a: http://www.ateneus.cat/la-pedrera-acull-els-premis-ateneus-2017 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *