35 Tastavins de Festa Major

El passat dissabte 19 d’agost de 2017, es celebrà la 35a edició del tradicional Tastavins de la Festa Major de Castellbisbal.

20170819_123451

 

L’acte va començar amb un minut de silenci en record de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Enguany els els participants van poder tastar vins que Ignasi Martin Roig, enòleg i professor d’enologia, havia seleccionat per aquesta edició. També proposà unes preguntes que havien de ser respostes pels participants, per poder establir una classificació final. L’Ignasi Martin Roig també donar molts consells als concursants per poder fer millor la seva feina de tastar vins i explicà algunes característiques de cada un dels vins proposats sense donar pistes als concursants. Fou una veritable Master Class gratuïta.

Finalment el Tastavins donà un primer i un segon classificat, però va caldre una prova de desempat per trobar un tercer classificat.

El resultat final fou:

  • 1r classificat: Jonathan Guarnido Rubio,
  • 2n classificat: Roberto del Val Vieto,
  • 3r classificat: Roger Rovira Camprubí.

Els premis foren entregats per Sr. Joan Playà, alcalde de Castellbisbal, Ignasi Martin Roig, enòleg i Jordi d’Arquer, president de El Casal de Castellbisbal.

Tots els participants van rebre l’obsequi d’una ampolla de cava de Bodegues Sardà.

 

Imatges destacades de l’esdeveniment

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *