37è Ball del Soci

El passat 11 de novembre de 2017, la nostra entitat convocà el 37è Ball del Soci. Enguany com l’any passat l’orquestra fou la “Costa Brava“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A les 22.30 començà el concert que ens va fer gaudir amb les seves interpretacions plenes de sentiment i emoció. Finalitzat el concert, es distribuïren aperitius i abans de començar pròpiament el ball, el nostre president Jordi d’Arquer, adreçà unes paraules als socis i convidats assistents.

També s’anuncià la persona o entitat que, a criteri de la junta, era mereixedora del guardó d’enguany. Aquest any s’acordà per unanimitat atorgar el guardó de l’entitat a la revista “L’Arada”, commemorant el 40è aniversari de la publicació del primer exemplar el pròxim dia 23 d’abril. Per recollir el guardó pujaren a l’escenari alguns membres del consell de redacció, així com molts dels seus col·laboradors. Alguns dels membres del consell de redacció adreçaren unes paraules d’agraïment a tots els presents.

Finalment, començà el ball amb un vals ballat exclusivament pels socis presents i després s’hi afegiren la resta de socis i convidats, fins ben entrada la matinada. Tothom destacà la qualitat orquestral i l’encert en les tasques de pintura de la sala impulsades per l’actual junta directiva.

 

Imatges destacades de l’esdeveniment

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *