Notícies

28a entrega dels premis “Ateneus” 2017
La Pedrera de Barcelona ha acollit aquest dimarts, 12 de desembre, el lliurament dels Premis Ateneus 2017. En la seva vint-i-vuitena edició, el certamen impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) ha donat visibilitat al moviment associatiu cultural català en una nit de gala. (més…)

El Casal de Castellbisbal, sorgit entre pagesos i vinyes
L’ateneu nascut l'any 1970 a les acaballes del franquisme, s’ha adaptat al creixement d'un poble industrial i residencial. (més…)

Cantamúsicos
El passat 18 de novembre de 2017, prop de 200 persones van gaudir d'aquest espectacle. El públic era majoritàriament format per infants, acompanyats dels seus pares i en alguns casos també dels avis. (més…)

37è Ball del Soci
El passat 11 de novembre de 2017, la nostra entitat convocà el 37è Ball del Soci. Enguany com l'any passat l'orquestra fou la "Costa Brava". (més…)

Pop i rock al casal
El passat 30 de setembre de 2017, prop d'unes 50 persones van gaudir d'un espectacle de gran format i professionalitat. (més…)

Nota de premsa

El passat 31 d’agost de 2017, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castellbisbal envià un correu electrònic al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal informant que es necessitava la sala principal de l’entitat per al dia 1 d’octubre  (més…)