LA MARY, LA SANTPERE AMB VERKAMI

Aquest diumenge 4 d’octubre de 2020, a les 18:30 hores, al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal, aquest espectacle o comèdia: “La Mary i la Santpere amb Verkami”.

Són les eternes cantatrius buscant finançament per fer el seu espectacle de somni titulat aquesta vegada; “Dones bruixes”. Per poder realitzar l’espectacle, han obert un Verkami que el presenten dalt de l’escenari. L’esperit de la Mary Santpere es fa present. Espectacle fresc, còmic, participatiu, lúdic…..un divertiment!! Dues bèsties de l’escena! i amb música en directe!

Dues cantatrius amb un teclista a escena: Clara del Ruste és la Mary i la Santpere i Annabel Totusaus és la Santpere i la Mary i en José Gallardo les acompanya com a teclista i en les bandes sonores.

L’esperit de la Mary , de la Santpere: humorista, la còmica, que diu sense embuts, la pallassa, la que diu tot cantant també grans veritats, la que sap posar-se seria quan cal, la que crea complicitats amb el públic, la dona de teatre, d’espectacle. A escena som allò que se’ns ha dit moltes vegades: actriu tot terreny i amb l’esperit de la Mary Santpere ens sentim amb força de vedettes de revista, actrius dramàtiques, cantants líriques, de sarsuela, cupletistes monologuistes, danses, balls …. bruixes!!!!!!!!!, un poti-poti, una escudella barrejada d’estils i escenes. Tot amb i per un verkami.

Preu de les entrades: General: 10 € i Socis: 8 € (venda d’entrades: 1 hora abans de l’inici de l’espectacle).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *