LLOGUER I ÚS DELS ESPAIS DEL CASAL

Donades les actuals circumstàncies fruit de la pandèmia del coronavirus COVID-19, el Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal, no llogarà cap dels espais propis, ni permetrà l’ús del billar o el ping-pong. El motiu és que en cap cas es pot assegurar ni un registre de persones per permetre la traçabilitat de possibles contagis, ni una intensa i exhaustiva neteja integral i profunda de tots i cadascun dels espais d’ús comú.

Aquesta limitació d’ús dels espais es fa extensiva a totes les entitats que tenen la seva seu social en dependències i despatxos del Casal. Les entitats hauran de notificar a la junta directiva el calendari de reunions i trobades, i adjuntar un llistat amb nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte de tots i cada un dels assistents. També hauran d’assumir els costos de neteja i desinfecció de tots els espais emprats, tant comuns com propis.

Aquestes mesures s’han adoptat després de una llarga i intensa reflexió, i d’escoltar les autoritats sanitàries i polítiques a nivell català i local.

Aquestes mesures seran revisades setmanalment per part de la junta en funció de les novetats que puguin sorgir i que motivin un canvi de criteri o un enduriment d’aquestes mesures.

En tot cas, per qualsevol consulta o aclariment podeu adreçar-vos al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal mitjançant un correu electrònic a casalcastellbisbal@ateneus.cat o casaldecastellbisbal@gmail.com

El Casal sempre ha estat, està i estarà al vostre servei, i sempre vetllarà per la salut de tots els veïns i veïnes de Castellbisbal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *