35a Festa del Soci

Aquest dissabte 14 de novembre de 2015, s’ha celebrat la 35a edició de la Festa del Soci. En aquesta festa hi són convidats els socis de l’entitat, els quals reben 2 invitacions per als seus amics, familiars o coneguts. L’entitat obsequia a tots els socis amb una safata de pastes i una ampolla de cava a un preu reduït de 5 €.

La Festa del Soci fou amenitzada per l’Orquestra Selvatana, que oferí a partir de les 22.30 hores, primer un concert i després música per ser ballada per tots els assistents, amb la particularitat que sempre el primer ball és exclusiu per als socis de l’entitat.

Enguany a l’inici del concert es va guardar 1 minut de silenci en memòria de les víctimes dels atemptats esdevinguts la nit anterior a la ciutat de París (França).

Entre el concert i el ball el president, Pelai Joly, com és costum, s’adreça al públic present per agrair l’assistència, fer memòria dels socis difunts des de l’anterior edició de la Festa del Soci i anunciar l’entitat que rebria el premi en reconeixement a la feina feta en favor de la cultura de Castellbisbal. Enguany l’entitat guardonada ha estat la Cuca de Castellbisbal, primer bèstia de foc present en totes les festes majors de la vila. Va recollir el guardó en Fèlix Furés en nom de tots els membres actuals i passats de la Cuca de Castellbisbal, el qual pronuncià unes paraules d’agraïment. Finalment els membres actuals de la junta es van unir a l’orquestra per fer un brindis amb tots els assistents.

El ball s’allargà fins entrada la nit fent gaudir a tots els socis i convidats d’aquesta nova edició de la Festa del Soci.

 

Imatges destacades de l’esdeveniment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *