La coral “La Unió” de Castellbisbal organitza el 21è cicle de concerts de tardor

El diumenge 25 d’octubre de 2015 la coral “La Unió” de Castellbisbal ha organitzat el 21è cicle de Concerts de Tardor, a la Sala Gran del Centre Cultural i Recreatiu de Castellbisbal.Programa Trobada Corals

Aquest concert, organitzat amb el suport de l’Ajuntament de Castellbisbal i la col·laboració del mateix Casal, estava dedicat al mestre Enric Morera (1865-1942) en el 150è aniversari del seu naixement. El mestre Enric Morera destacà, entre altres aspectes, per haver harmonitzat nombroses sardanes per a cors a veus mixtes, que han fet gaudir, tant a les entitats corals que els han incorporat al seu repertori, com al públic en general.

En aquest concert hi van participar els següents cors: Coral “À tous…choeur” de Ponteilla Nyls, a la Catalunya Nord (França), l'”Agrupació Coral La Llàntia” d’Igualada (Catalunya) i la coral amfitriona, “La Unió” de Castellbisbal (Catalunya).

El cor À tous…choeur interpretà diferents peces en català i francès. Tot seguit, l'”Agrupació Coral La Llàntia”, cor format exclusivament per veus masculines, com era propi en els cors impulsats pel mestre Anselm Clavè, interpretà diferents peces, tant modernes com clàssiques, acompanyades amb diferents instruments: piano, guitarra, mandolina, percussió.

Finalment, la coral “La Unió” interpretà diverses sardanes harmonitzades pel mestre Enric Morera, així com cançons tradicionals catalanes.

En acabar el concert, la coral “La Unió” oferí un piscolabis als cors participants i al públic en general.

 

Imatges destacades de l’esdeveniment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *