BRUNA

El passat 11 d’abril de 2021, al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal, prop d’unes duescentes persones van poder gaudir d’aquesta obra de teatre.

Un treball d’escola fa que la Bruna expliqui la vida de la seva àvia. Encuriosida per la història, comença a investigar i a descobrir persones i fets que no coneixia i que canviaran la vida de tota la família. Un viatge al passat ple de melancolia i enyorança que ens farà conèixer una realitat llunyana i el paral·lelisme d’aquesta obra amb la societat actual.

L’obra Bruna trasllada l’espectador a dues èpoques diferents i s’endinsa en les realitats dels infants en el pas del temps, com aquests es relacionen, juguen i aprenen. Bruna posa sobre la taula una història familiar, que en forma de tabú, afecta a 3 generacions desencadenant-se amb un gir de guió inesperat.

Bruna neix de la necessitat personal de fer un homenatge als nostres avis i àvies que van viure i sobreviure la guerra civil. Un record a totes les seves lluites silenciades, que han fet que a dia d’avui, poguem ser qui som i expressar les nostres emocions en forma d’art.

Hem volgut utilitzar la visió dels infants, per fer reflexionar a l’adult, de com enfoquem els tabús que ens presenta la vida.

Un treball, del qual les parts artístiques, han estat elaborades de manera conjunta i compartida, des de l’inici fins al final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *