Sopar a la fresca amb en Jordi Arís

Aquest dissabte 25 de juliol es va celebrar el tradicional “Sopar a la fresca” del Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal. Aquest sopar sempre té una actuació musical després de les postres.

foto 3

Enguany el cartell anunciava l’actuació d’en Jordi Arís i en Joan Antoni Puig, els quals interpretaven diferents peces al piano o amb veu i piano. Efectivament, després del gelat va començar l’actuació i en un moment determinat, sense que ningú ho sabés, el president Pelai Joly va agafar el micròfon i va pronunciar aquestes paraules:

“Avui hem fet venir una persona enganyada amb l’excusa que ens tenia que ajudar i de fet ho farà.
És una persona seriosa, responsable, no ha tingut mai un ‘no’ per a ningú, treballador, un lluitador, un home de fortes conviccions, estima la cultura, estima a la gent i naturalment la gent l’estima a ell. I és per això que des de l’1 de setembre de l’any 1979 fins a finals de l’any 2014, després de 35 anys de servei al poble a través del Bar del Casal, s’ha jubilat i ara es pot dedicar plenament a la seva afició preferida, ‘la música’. Com no pot ser d’una altre manera ens referim al Sr. Jordi Aris i Elias.

Recollint les opinions d’una gran part del socis volem fer-li arribar una mostra d’agraïment. En nom dels socis, el membres de la Junta del Casal et fem entrega d’aquest merescut reconeixement en forma de placa. I també per Mª Dolors Fisas, que alguna cosa hi ha tingut a veure, li fem entrega d’aquest ram de flors.

I ara ja pot relaxar-se i fer allò que sap fer tant bé: tocar el piano amb companyia d’un altre virtuós el Sr Joan Antoni Puig.”

La Carme Pi, en representació de tota la junta i tots els socis i sòcies, va fer entrega d’una elegant placa de plata en Jordi Arís i en Jaume Olivella d’un bonic ram de flors a la Dolors Fisas.

Després el concert va continuar fent gaudir a tots els assistents d’una preciosa vetllada musical, amb un repertori ben variat i amè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *