UNA ALTRA ESTRENA

El passat 30 de gener de 2021, es representa aquest musical que és una producció pròpia de la Federació d’Ateneus de Catalunya (F.A.C.) al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal.

Prop d’una trentena d’espectadors van gaudir d’aquest musical creat i dirigit per la Clara Solé i que compta amb la supervisió artística del reputat director de musicals Daniel Anglès.

L’equip que forma ‘Una Altra Estrena’ està encapçalat per un dels nous talents amb més projecció del món del teatre musical, la Clara Solé. La jove directora barcelonina ja havia pres part en musicals com “Un cau de mil secrets”, “El Despertar de la Primavera” o “Fun Home”, però sempre com a actriu. Ara, ha fet el salt a la direcció professional de la mà d’un dels directors de musicals amb més experiència, Daniel Anglès.
Més enllà de la direcció, “Una Altra Estrena” compta amb un elenc d’actors-cantants-ballarins excepcional sorgits de l’Escola Aules, un centre de formació de referència d’artistes del ram. Maria Codony, Alexandre Ars, Clara Giralt, Ferran Enfadeque, Laura Font i Carles Alarcón seran els actors i actrius encarregats de fer les delícies d’un públic que haurà de dir la seva per aconseguir fer el musical a mida.

Un dels punts forts d’”Una Altra Estrena” és que busca fer un homenatge als clàssics del gènere, però ho fa amb una proposta radicalment innovadora. En aquest sentit, el Daniel Anglès explica que “el públic tindrà l’oportunitat de crear un musical al mateix temps que l’està veient donant indicacions als intèrprets”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *